Wellcome to Super Market

0

Cos

0 items - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Garantie si retur

RETURNAREA PRODUSELOR:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile lucratoare incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile. Dreptul de retragere in termen de 14 zile se aplica numai pentru comenzile livrate prin Curier Cargus sau Posta Romana catre persoane fizice (contract la distanta). Drept de retur pentru persoanele juridice! Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000.
Produsele returnate se trimit prin posta sau curierat, pe cheltuiala clientului, fara nici un fel de taxe ramburs. Coletele cu plata ramburs sau cu taxe de achitat catre Evoplus.ro , nu vor fi ridicate.

Termenul de garanţie oferit de către S.C. PRO ONLINE SHOP SRL. clienţilor săi pentru produsele care nu au parte electrica este de 10 de zile de la data achiziţionării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia acoperă lipsa de conformitate existentă la momentul achiziţionării produsului, nefiind acoperită uzura normală a produsului. Garanţia oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislaţia în vigoare.